NBZ genoteerd aan Euronext Amsterdam

15-11-2011

NBZ genoteerd aan Euronext AmsterdamSinds vandaag 15 november 2011, 09.00 uur is NBZ een beursfonds. De koers waarmee werd geopend bedroeg USD 39,65. Ter ere van de notering aan NYSE Euronext in Amsterdam luidde directeur van NBZ Diederik Tjeenk Willink vanochtend de beursgong.

 

Vanaf vandaag kan iedereen met een beleggingsrekening bij een bank of andere vermogensbeheerder met één muisklik beleggen in NBZ. Elke dag opnieuw. Aan- en verkooporders moeten vóór 16.00 uur bekend zijn, waarna deze de volgende dag tegen de dan door NBZ afgegeven koers worden afgewikkeld. Dit wordt allemaal geregeld via NBZ’s fund agent de ING Bank.

 

De uitgiftekoers wordt voortaan dagelijks vastgesteld en rond 10.00 uur bekend gemaakt op de website van NBZ. De koers wordt vastgesteld op basis van de intrinsieke waarde van het fonds. Zoals dit vanaf de oprichting is gebeurd.


« Ga Terug

Wat is NBZ?

 

 • Een beleggingsfonds in zeeschepen.
 • Het fonds financiert meerdere schepen, die op verschillende markten actief zijn.
 • Dankzij deze spreiding beheersbaar risico.
 • Streef dividend tussen 7% en 10% per jaar.

Koers NBZ

Intrinsieke waarde

30 september 2022
USD 10,35

€ 10,64


Beurskoers

Actuele koersinformatie
ISIN
NL0010228730

Ga direct naar

 

Jaarverslag 2021
Persberichten

Deze pagina

 

  doorsturen

  Doorsturen

  Sluiten


  Interessante informatie
  Ik las deze informatie van het Nederlandse Beleggingsfonds in Zeeschepen op nbzfonds.nl. Wellicht is dit ook interessant voor jou. Hartelijke groeten.

     

  Bookmark
  printen
  opslaan
  pdf PDF maken
  contact